't Vaarderhoogt is op hemelvaartsdag klaar voor vroege vogels.
't Vaarderhoogt is op hemelvaartsdag klaar voor vroege vogels.

Hemelvaartsdag tuin-winkelen

Algemeen

Met de niet mis te verstane oproep ‘Opstaaaaan’ nodigt ’t Vaarderhoogt vroegerikken uit om te komen ontbijten en groeninkopen doen met een exclusieve algehele korting.

Wie tussen 07.00 uur en 08.00 uur bij de poort van ’t Vaarderhoogt arriveert krijgt een bewijs van aankomst. Een waardevol document, want met dat bewijs kunnen aankopen worden gedaan met een overall korting van 20%. Hierbij gelden géén maximum of andere voorwaarden. Zelfs levend goed en andere producten, die al een aanbiedingsprijs op het prijskaartje hebben staan vallen ook onder deze exclusieve Hemelvaartskorting. Da’s derhalve dubbelop. Ook de hoeveelheid maakt niet uit. Of je nu één plantje meeneemt of drie vrachtwagens vol.

Bewijs
Wie eenmaal het bewijs van aankomst in handen heeft kan de rest van de ochtend rustig aan doen, want het bewijs geldt tot 12.00 uur. Dat geeft bezoekers de kans om ruim de tijd te nemen voor het ontbijt dat voor een klein bedrag geserveerd wordt bij Herberg De Kastelein op ’t Vaarderhoogt. Het ontbijt kan genuttigd worden tot 10.00 uur.

Deze Hemelvaarts-gebeurtenis hoort bij de diverse tradities van ’t Vaarderhoogt. Al vele jaren staan enthousiaste klanten op Hemelvaartsdag om 07.00 uur voor de poort om te kunnen profiteren van de korting, maar zeer zeker ook om, samen met zeer veel anderen, het gezellige ontbijt te nuttigen.