Afbeelding

Meidendag FC De Bilt

Algemeen

Voor alle meiden en vrouwen van (FC) De Bilt en omstreken organiseert FC De Bilt op zondag 22 mei van 11.00 tot 14.00 uur een Meidendag. Iedereen is welkom of je lid bent van een sportvereniging of niet. 

Om ervoor te zorgen dat er voor ieder voetballend meisje van jong tot ouder iets leuks en aantrekkelijks is ziet het programma er in grote lijnen als volgt uit:

Je gaat bij een trainingscircuit meerdere voetbaloefeningen doen waarbij je begeleid wordt door het professionele team van de Utrechtse Voetbalschool in samenwerking met de in de Topklasse spelende leden van MO19-1.

Er zijn twee professionele voetbalsters uitgenodigd!; zij zullen iets vertellen over ervaringen in de Eredivisie, bij het Nederlands vrouwenteam en zij zijn natuurlijk beschikbaar om op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen.

Naast een gezellige sfeer met muziek is er wat te eten en drinken; neem gerust een vriendin(netje)/klasgenoot/buurmeisje mee die geïnteresseerd is in voetbal. Hoe meer meiden des te meer plezier. Deelname is gratis; aanmelden kan via www.FCdebilt.nl.         (Marcel van Rijnsoever)