Afbeelding

Spiritueel Filmfestival

Algemeen

Vrijdag 20 en zaterdag 21 mei wordt het tiende Spiritueel Filmfestival in De Bilt gehouden met 4 bekroonde films die aanzetten tot innerlijke reflectie. De films worden kort ingeleid en na afloop heeft u de keuze na te praten over uw indrukken. 

Vrijdag 20 mei
10.00 uur. Kapsalon Romy. De 10-jarige Romy ontwikkelt een speciale band met haar oma, die vergeetachtig wordt. Nederlands gesproken jeugdfilm.

14.00 uur. The Children Act. Fiona moet uitspraak doen in een zaak met de jonge Adam, die leukemie bloedtransfusie weigert. Ze leert Adam goed kennen – maar hoe goed?

19.30 uur. Roma. Cleo is hulp in de huishouding bij een welgesteld gezin in Mexico. Welke banden ontstaan tussen haar en het gezin? 

Zaterdag 21 mei

19.30 uur. Greenbook. Voor zijn tournee huurt de Afro-Amerikaanse pianist Don de ruwe Tony in, een tegenpool van hemzelf. Hoe gaan ze het met elkaar vinden in het racistische Amerika van 1962? 

Als vanouds is de toegang gratis. Voor koffie of een drankje wordt een kleine bijdrage gevraagd. Locatie Michaëlkerk, Kerklaan 31, De Bilt