Logo vierklank.nl
In 2017 kreeg de Prinses Máxima Manege een cheque van 2.500 euro van de Lions Club Bilthoven 2.000. V.l.n.r. Marleen Faber, Mirande Waterlaat, Edwina Okker, Wendy de Graaff, Conny van der Linden, Mariëtte Scheltens en Iris Faber.
In 2017 kreeg de Prinses Máxima Manege een cheque van 2.500 euro van de Lions Club Bilthoven 2.000. V.l.n.r. Marleen Faber, Mirande Waterlaat, Edwina Okker, Wendy de Graaff, Conny van der Linden, Mariëtte Scheltens en Iris Faber. (Foto: )

Kledingbeurs voor de Prinses Máxima Manege

Bent u weer toe aan een andere broek of schoenen? Dan komt dat goed uit, want zaterdag 14 mei organiseren leden van de Lions Club Bilthoven 2000 een tweedehands kledingbeurs in het WVT-gebouw in Bilthoven. Iedereen is welkom tussen 11.00 uur en 15.00 uur. En allemaal voor het goede doel: de Prinses máxima Manege in Den Dolder.

door Walter Eijndhoven

Twee jaar lang kon door corona geen kledingbeurs plaatsvinden, maar nu is het weer zo ver. Geïnteresseerden kunnen weer terecht in het WVT gebouw om tweedehands dames- en kinderkleding, schoenen en andere accessoires te kopen. Alle producten zijn te koop tegen vaste, lage prijzen.

Het hele jaar door steunen de dames van de Lions Club Bilthoven 2000 ‘hun’ manege, een manege voor kinderen met een beperking. Al vaker haalden zij samen geld op: een kerstbomenactie, een kledingactie of een wijnactie. Het maakt hen niets uit, als zij hun manege maar kunnen ondersteunen. Daarnaast adopteerden zij ook een paard, tinker Pippa, en komen zij diverse malen per jaar bijeen op de manege om op te ruimen of te helpen met diverse andere klussen.

Wekelijks komen meer dan 200 kinderen en volwassenen met een lichamelijke, zintuiglijke, verstandelijke of psychische beperking naar de Prinses Maxima Manege in Den Dolder voor paardrijles of therapie. Ook rijden hier ongeveer honderd valide ruiters per week. De aangepaste paardrijlessen en therapeutische begeleiding zijn mogelijk dankzij de inzet van gekwalificeerde professionals en vele vrijwilligers. Dit alles maakt de Prinses Máxima Manege tot een bijzondere manege.

Meer berichten