Kinderen genieten op tafelhoogte van Trix Express.
Kinderen genieten op tafelhoogte van Trix Express. Foto: [foto Henk van de Bunt]

Clubdag Trix Express

Algemeen

Trix Express’ Mooiste is het thema van de 50e internationale open clubdag van de Stichting Trix Express. Prominente modelspoor verzamelaars uit Nederland, Duitsland en België halen vele antieke èn splinternieuwe topstukken speciaal uit de vitrines om er in De Bilt het publiek mee te verwennen. 

Ook voor kinderen is het smullen geblazen omdat alles zich op normale tafelhoogte afspeelt en ze zelf ook volop met treinen mogen spelen. Op de tafels ook een keur aan kleine en grote ‘zoldervondsten’ die een nieuwe eigenaar zoeken. Een deskundige reparatieploeg geeft advies en voert ter plekke kleine reparaties uit aan meegebracht materieel. 

Nergens ter wereld wordt zoveel Trix Express bij elkaar gebracht. Aantrekkelijk genoeg dus om de eigen zolder te verlaten en samen met (klein-)kinderen de neus nog eens tegen de ‘etalageruit’ uit de lang vervlogen jaren te drukken. 

De clubdag wordt gehouden op zaterdag 16 april in het H.F. Wittecentrum, Henri Dunantplein 4 in De Bilt. De openingstijden zijn van 11.00 uur tot 16.00 uur. Inlichtingen 06 21571565, e-mail: rageskus@planet.nl.