SVM is op jacht naar de gelijkmaker.

SVM morst punten

Algemeen

SVM had bij winst in de uitwedstrijd tegen en in Nederhorst (den Berg) goede zaken kunnen doen in de competitie en verdiende meer, maar kreeg de gedachte beloning niet. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd.

In een gelijk opgaande wedstrijd kwamen de ditmaal in het rood acterende Maartensdijkse voetballers al na 3 minuten spelen op een 1-0 achterstand door slordig verdedigen. Langzaam maar zeker kwam SVM beter in de wedstrijd; dat leverde wel wat kleine kansen op maar niet de gelijkmaker. Vlak voor het rustsignaal tikte Nederhorst de 2-0 binnen. Opnieuw was de SVM-verdediging niet alert genoeg.

In de 2e helft ging SVM op jacht naar de aansluittreffer. Na een klein kwartier spelen werd in het strafschopgebied van de gastheren een overtreding gemaakt. Tom Jansen schoot de strafschop goed in (1-2). SVM kreeg kansen op de gelijkmaker, maar de doelman van Nederhorst bleek niet meer te passeren.