Logo vierklank.nl
Foto:

Oranjeconcours De Bilt 2022

In De Bilt vindt op Koningsdag alweer het 39e Oranjeconcours plaats. Er wordt door Tuigpaarden, Hackneys, Friezen en ook Shetland pony’s gestreden om de winst in de diverse concoursrubrieken.

Op woensdag 27 april zal dit concours plaatsvinden op de terreinen aan de Soestdijkseweg Zuid in Bilthoven. In samenwerking met het Oranjecomité De Bilt-Bilthoven wordt een mooi en groots opgezet evenement georganiseerd, met als decor het Gemeentehuis Jagtlust. Dit jaar zal de toegang gratis zijn en iedereen is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. 

Liefhebbers van Tuigpaarden, Hackney’s, Tuigpaarden Fries Ras en Shetland pony’s kunnen hun hart ophalen tijdens deze middag vol paardensport. Het Oranjeconcours, in de aangespannen wedstrijdsport bekend als startwedstrijd van het ‘groene’ seizoen, laat het beste zien van deze verschillende rassen.

Het concours wordt georganiseerd in combinatie de activiteiten van het Oranjecomité De Bilt-Bilthoven. Zo zal er vanaf 9.00 uur ’s ochtends een kindervrijmarkt zijn voor het gemeentehuis en zijn er speel- en luchtkussens voor de kinderen, evenals diverse sport en spel-demonstraties. De catering zal deze dag worden verzorgd door het lokale cateringcollectief ‘de Local Heroes’. Programmaboekjes worden op het terrein verkocht en er zijn op het terrein stoelen aanwezig. Het Oranjeconcours gaat altijd door, ook als het regent. 

Contact: info@oranjeconcours.nl. (Nicole Lubbe)

Meer berichten