Afbeelding

Kindervrijmarkt heeft een nieuwe locatie

Algemeen

Voor alle kinderen uit De Bilt en Bilthoven is het op Koningsdag opletten geblazen: de Kindervrijmarkt wordt dit jaar op Koningsdag op een nieuwe locatie georganiseerd.

Niet op de Hessenweg, maar op het terrein voor en rondom het gemeentehuis aan de Soestdijkseweg. Alle Koningsdag activiteiten zijn zo samen een gezellig feest. De Kindervrijmarkt wordt gehouden van 10.00 uur tot 17.00 uur. Vanaf 9.00 uur kun je het terrein op en krijg je een plekje toegewezen; eerder dan 9.00 is er geen toegang tot het terrein. ‘Op de site van het Oranjecomité verschijnen binnenkort de overige details’, aldus Corrie van Staa, één van de bestuursleden van het Oranjecomité. 

Na twee jaar géén kindervrijmarkt te hebben gehouden, mag het dit jaar weer. Dus heb je spullen of speelgoed te verkopen, neem het mee naar het gemeentehuis. Uiteraard kun je er ook staan met je grabbelton of leuk spel, of kan je je saxofoon of ander muziekinstrument ten gehore brengen. 

Heb je even geen zin om iets te verkopen of wil je tussen het verkopen door ook even spelen, dan kan dat ook. Er is de hele dag op het terrein voor en rondom het gemeentehuis van alles te doen (spelkussens, sport en spel om zelf mee te doen, een heus BMX-parcours en diverse optredens en demonstraties).