Gabriëlle Dijkstra en Frans de Ruiter willen graag weten wat er leeft onder fietsers in de gemeente De Bilt.
Gabriëlle Dijkstra en Frans de Ruiter willen graag weten wat er leeft onder fietsers in de gemeente De Bilt.

Fietscafé voor fietsdromen

Algemeen

De Fietsersbond De Bilt wil graag inventariseren wat er leeft onder de fietsers in de gemeente. Welke veranderingen zijn er nodig, zodat mensen de komende jaren met (nog) meer plezier kunnen fietsen in De Bilt. Daarom organiseert zij op 9 maart een Fietscafé in Café Miltenburg, Oude Brandenburgerweg 32 in Bilthoven. 

Om 19.00 uur staan koffie en thee klaar en vanaf 19.30 uur wordt de aanwezigen gevraagd om hun ideeën over het fietsen in De Bilt met elkaar te delen en welke suggesties er zijn ter verbetering. 

Voorzitter Frans de Ruiter: ‘Hoe kunnen we bijvoorbeeld zorgen voor een goed en vooral goed (te) onderhouden fietsnetwerk in onze gemeente? Of voor een veilige schoolomgeving? Heb je zelf onderwerpen, waar je graag over wilt brainstormen? Vermeld ze dan bij het aanmelden’. 

Secretaris Gabriëlle Dijkstra: ‘De resultaten van deze avond wil de Fietsersbond De Bilt niet alleen voor haar eigen jaarplan gebruiken, maar ook inbrengen bij het nieuwe collegeprogramma en de omgevingsvisie en -plannen na de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen’.

Aanmelden
Rond 21.15 uur wordt de avond afgerond met een hapje en een drankje. Aanmelden kan door een email te sturen naar debilt@fietsersbond.nl. Vermeld daarbij je naam, woonplaats en of er een specifiek fietsonderwerp is dat belangrijk kan zijn deze avond te bespreken. [HvdB]