Afbeelding

Werken in het Van Boetzelaerspark

Algemeen

Zaterdag 26 februari is er weer een werkochtend in het Van Boetzelaerspark; alweer de 64e en zoals gebruikelijk van 9.30 t/m 12.30 uur. De start is met koffie en er is ook een tussentijdse pauze. Gevraagd wordt zich vooraf aan te melden en de eigen handschoenen mee te nemen. 

Ook dit jaar doen de Vrienden van het Van Boetzelaerpark weer mee aan de landelijke vrijwilligers-dag NLdoet van het Oranjefonds. De twee voorgaande jaren konden helaas geen doorgang vinden vanwege Covid-19. Wanneer iemand die dag ook mee wil doen dan is dat meer dan welkom. 

Het van Boetzelaerpark in De Bilt voorziet al bijna een eeuw in een enorme behoefte. Zeker in de corona-tijd is het park veel bezocht; als ontmoetingsplek of zo maar voor een wandelingetje. Deze plek heeft onderhoud nodig, maar door de coronamaatregelen kon dat de afgelopen 2 jaar vaak niet doorgaan. Daardoor is er een behoorlijke achterstand ontstaan.

Iedereen is welkom op zaterdag 12 maart, met tuinhandschoenen en goede zin. Ook nu is de start met koffie. Daarna wordt in groepjes - begeleid door een van de Vrienden - gewerkt met snoeien, schoonmaken en wieden. Met een gezamenlijke lunch wordt rond 13.00 uur de NL-doet-dag beëindigd. Aanmelden kan via de site van NL-doet.