De 2-0 ontstaat na een strafschop van Tycho.

Winst voor SVM 1

Algemeen

Eindelijk was er weer publiek aanwezig bij SVM in Maartensdijk. Ondanks de felle start leek het wel of de spelers hierdoor wat zenuwachtig waren. Het spel was even rommelig, maar er was direct wel een veldoverwicht met kansen.

In de 11e minuut kopt Tycho naast de kruising, 5 minuten later staat Jordi, na geklungel in de verdediging bij SV Vechtzoom, plots oog in oog met de keeper maar plaatst de bal naast. Na 23 minuten is het raak: Een strakke pass vanaf links van Danny wordt door Mike direct afgerond. Vijf minuten later is het al 2-0 na een benutte strafschop door Tycho voor een handsbal in de zestien.

Rust
Na rust start SV Vechtzoom met hoog druk zetten. SVM zakt iets verder terug en loert op een counter: In minuut 53 sprint Jordi tussen 2 verdedigers op de goal af, maar stuit op de keeper. Na 2 wissels neemt SVM het initiatief weer over en door het felle jagen van o.a. Sam Beckers ontstaan er weer kansen, waardoor Elio in minuut 73 de 3-0 binnen kan prikken na een knappe aanname op de borst. Verdedigend wordt er weinig weggegeven, Keeper Max keert stijlvol een vrije trap en Elio blokt risicovol een schot. Daardoor staat er na 90 minuten een verdiende 3-0 op het scorebord.