Onder toeziend oog van voorzitter Idelette Schuurman wordt het CDA-verkiezingsprogramma aan Martin van Veelen (l) aangeboden.
Onder toeziend oog van voorzitter Idelette Schuurman wordt het CDA-verkiezingsprogramma aan Martin van Veelen (l) aangeboden.

CDA De Bilt - Maartensdijk presenteert verkiezingsprogramma Lokale Kracht

Algemeen

- ingezonden mededeling - 

Op 5 februari heeft het CDA De Bilt het verkiezingsprogramma voor 2022 overhandigd aan Martin van Veelen, algemeen directeur van Stichting Delta De Bilt voor primair onderwijs. Tevens is hij oud-voorzitter FC De Bilt. 

Het CDA biedt het verkiezingsprogramma niet voor niets aan Martin van Veelen aan; hij staat wat het CDA betreft voor goed onderwijs, sport en het verenigingsleven. Sport is zoveel meer dan bewegen: sport verbindt! Het CDA zet zich in om verenigingen te versterken en wil er voor zorgen dat er meer voorzieningen voor sport en beweging in de kernen van de gemeente De Bilt komen. Lijsttrekker Werner de Groot: ‘Iedereen moet mee kunnen doen in onze samenleving. Daarom wil het CDA investeren in sport, onderwijs, verenigingen en vrijwilligers. Met elkaar bouwen we aan de kernen in onze gemeente’. 

Het verkiezingsprogramma is per 5 februari te lezen via www.cda.nl/utrecht/de-bilt