Logo vierklank.nl
De CDA kandidaten van plek 1 t/m 6.
De CDA kandidaten van plek 1 t/m 6. (Foto: )

CDA lijst met 15 kandidaten uit alle kernen van De Bilt

- ingezonden mededeling - 

Tijdens de algemene ledenvergadering van het CDA op 4 december jl. hebben de leden van de gemeentelijke afdeling De Bilt de lijst met vijftien kandidaten vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.  

Idelette Schuurman (voorzitter) zegt over de verkiezing van de kandidaten: ‘met deze lijst heeft het CDA een vertegenwoordiging uit alle kernen van onze gemeente en een goede balans tussen ervaring en nieuwkomers. Met een aantal dertigers en veertigers op de lijst zien we ook een nieuwe generatie binnen onze afdeling die aan de slag wil voor onze gemeente.’ 

Werner de Groot zegt over de lijst: ‘deze lijst staat voor een goed team waarmee het CDA de verkiezingen in willen gaan. Met trots ga ik daar leiding aan geven.’  

Plekken 1 t/m 6

Werner de Groot (Maartensdijk) is als lijsttrekker van het CDA eerder al verkozen door de leden van het CDA. 

De plekken twee tot en met vijf stellen zich graag aan u voor: 

Margriet van de Vooren (34 jaar – plek 2) 

Mijn vrouw en ik wonen in de wijk Brandenburg in Bilthoven. We wonen daar met veel plezier met onze kinderen Filémon en Mathilde. In mijn dagelijks leven werk ik voor de Lekstroomgemeenten. Voor deze regiogemeenten ben ik projectleider wonen en zorg. Daarnaast ben ik beleidsadviseur sociaal domein. Samen met inwoners nieuwe plannen en ideeën uitwerken vind ik superleuk om te doen. Ik draai dan ook veel pilots en projecten. De Maatschappelijke Diensttijd hebben we bijvoorbeeld uitgebreid met flexibele huisvesting voor jongeren. Ook andere kwetsbare inwoners passende huisvesting bieden vind ik een mooie uitdaging. Zodat iedereen dezelfde kansen heeft om het beste uit zichzelf te halen en zijn eigen plekje te vinden. In 2022 ben ik 10 jaar raadslid. 

Peter Flierman (36 jaar – plek 3)

Met mijn vrouw Ilse en dochters Isa (bijna 6) en Julie (4) wonen wij met enorm veel plezier in Bilthoven. In het dagelijks leven werk ik als manager logistieke strategie voor bol.com. Wij genieten volop van de mooie omgeving en hetgeen Bilthoven ons te bieden heeft. Ik wil mij de komende jaren dan ook graag als raadslid voor het CDA inzetten om de charme van ons dorp te behouden!

Bronne Pot (42 jaar – plek 4) 

Ik ben Bronne Pot en woon met mijn jonge gezin in Bilthoven. Ik ben werkzaam als programmaleider voor MantelzorgNL en wil mij inzetten voor een samenleving waarbij we voor en met elkaar zorgen. Jong én oud. 

Martijn Koren (45 jaar – plek 5)

Ik ben Martijn Koren, geboren en getogen in Bilthoven. Na 13 jaar in de kern De Bilt gewoond te hebben, woon ik sinds 2018 weer in Bilthoven. Ik ben de trotse vader van Tijs (8) en Karlijn (6). Sinds 2018 mag ik voor de Rabobank werken en sinds 1 december jl. mag ik namens de bank boeren in de Food- & Agrisector helpen opweg naar een nieuw perspectief. Ik vind het belangrijk om maatschappelijk actief te zijn. Mijn motto is: Voor elkaar, met elkaar en dat pas ik ook graag toe in de politiek

Arjan Muijs (62 jaar – plek 6) 

Sinds 1995 woon ik met trots in het geweldige dorp Hollandsche Rading. Ik vind het belangrijk dat mijn politieke partij zich inzet voor alle dorpen in De Bilt, en daarom stel ik mij kandidaat voor het CDA! In mijn dagelijks leven werk ik in mijn eigen fietsenmakersbedrijf zodat mensen op de gezondste, prettigste en schoonste manier van A naar B komen. Ik zet mij overal met hart en ziel voor in! 

Meer berichten