Logo vierklank.nl
Een Eet Mee Kerst-video-etentje.
Een Eet Mee Kerst-video-etentje. (Foto: )

Eet Mee met Kerstmis

Voor veel mensen staat deze tijd van het jaar voor gezellig samen zijn. En dat hoeft helemaal niet per se traditioneel met familie, maar kan ook met anderen. Bijvoorbeeld collega’s, vrienden, buurtbewoners of misschien wel iemand die je nog nooit eerder hebt ontmoet.

Eet Mee maakt al ruim twaalf jaar doorlopend mooie ontmoetingen mogelijk tussen mensen via gezellige etentjes thuis en tegenwoordig ook video-etentjes. Deze etentjes leiden vaak tot mooie gesprekken, plezier, gezelligheid en zelfs nieuwe vriendschappen. Tijdens de feestdagen hebben mensen daar vaak extra behoefte aan. Elk jaar schuiven er dan ook weer heel wat mensen aan bij een Eet Mee kerstetentje.

Eet Mee is een platform voor mensen die graag anderen ontmoeten, houden van een goed gesprek en het leuk vinden om samen thuis te eten. Tijdens de (video-) etentjes loop je een verrassende mix van mensen tegen het lijf. Stellen, alleengaanden, ouderen, vluchtelingen of gezinnen. De mix maakt het juist zo leuk. In de afgelopen 12 jaar ontstonden er al meer dan 12.000 matches. 

Organiseer
Wil jij gasten aan je (virtuele) eettafel ontvangen tijdens de feestdagen of graag als gast aanschuiven voor een etentje bij iemand thuis of een video-etentje? Meld je dan aan via www.eetmee.nl en maak een account aan in de speciale matchapplicatie. Gasten voor een etentje thuis kunnen zich ook telefonisch aanmelden via 030 2213498. Bij de etentjes thuis worden de dan geldende coronamaatregelen door het eetadres en de gasten opgevolgd. 

Heb jij nog een plaatsje over aan het kerstdiner, of heb je nog geen kerstplannen en zou je graag aanschuiven? Aanmelden voor een kerstmatch kan tot en met 15 december. Meer informatie en aanmelden via www.eetmee.nl of 030 2213498.

Meer berichten