Afbeelding

Klaverjasavonden SVM weer van start

Algemeen

Na een afwezigheid van twee jaar vindt op vrijdagavond 19 november vanaf 20.00 uur de herstart plaats van de klaverjasavonden in de kantine van voetbalvereniging SVM aan de Dierenriem in Maartensdijk. 

De coronacrises was debet aan het stopzetten van de klaverjasavonden. De roep om een herstart van het klaverjassen was voor voorzitter Frans van der Tol reden om op zoek te gaan naar nieuw bloed om de kaartavonden weer te organiseren. Met het aantreden van Jan van Tricht, Henny Quint, Trudie Kemp en Jan Rigter staat er weer een enthousiaste ploeg die menig plaatsgenoot een prettig avondje kaarten in het vooruitzicht stelt. Van oud-voorzitter Karel Schouten die de kaartavonden 26 jaar aaneengesloten heeft georganiseerd is afscheid genomen. Voor zijn verdiensten werd hem een tinnen bord met passende tekst uitgereikt.

De kaartavonden worden één maal per 14 dagen georganiseerd. Aanmelden vooraf is niet nodig. Er vindt geen competitie plaats. Elke kaartavond levert een winnaar op die met een leuke prijs naar huis gaat. [KD]