Drukte voor het doel in Kockengen.

SVM weet weer wat winnen is

Zonder de niet fitte Djoey Engel toonde SVM in en tegen Kockengen vanaf de aftrap passie en strijdlust. Deze inzet zorgde voor een heerlijke wedstrijd met het eerste half uur kansen over en weer. SVM speelde met de wind mee toch nog te vaak de lange bal. Het leverde wel veel corners op, maar geen doelpunten. Kockengen stelde er weinig tegenover, maar kwam na ruim een kwartier spelen op de 1-0.

SVM knokte zich terug in de wedstrijd. Na een half uur spelen kwam de meer dan verdiende gelijkmaker: Diederik Hafkemeijer wist het net te laten bollen (1-1) SVM wilde meer maar voor de rust werd er niet meer gescoord.

Na de rust met de wind tegen voorkwam keeper Max Koetze dat de geel-blauwen op achterstand kwamen. SVM trok de wedstrijd naar zich toe. Uit een fraaie aanval zette Kai de Bruijn goed voor en scoorde Tycho Brandon de 1-2. Kockengen kwam door een afstandsschot toch weer op gelijke hoogte. Roy Wijman en Frank van de Brenk werden als wisselspelers ingebracht, SVM liet Kockengen niet echt gevaarlijk worden en Joey el Bouti speelde het laatste kwartier als derde invaller mee.

Met nog een kleine 17 minuten te spelen konden de SVM-supporters juichen; de verdiende 2-3 voorsprong kwam op het bord dankzij goed doorzetten van Kai de Bruijn. Het werd nog wel effe billen knijpen in het laatste kwartier, maar Kockengen scoorde niet en SVM kreeg zelfs nog kansen om de voorsprong te vergroten. SVM weet weer wat winnen is en speelt op zaterdag 20 november tegen koploper Nederhorst.