Logo vierklank.nl
Oversteken op de speciale brug.
Oversteken op de speciale brug. (Foto: )

Installatie welpen scouting Ben Labre

Afgelopen zaterdag zijn bij de welpen van scoutinggroep Ben Labre in De Bilt maar liefst 5 nieuwe welpen en twee leiding geïnstalleerd. 

Voordat de welpen hun belofte bij de vlag mochten afleggen, moesten ze eerst een parcours afleggen. De rowans (jongeren van 15-18 jaar) hadden hiervoor met palen en touw een grote brug gepionierd. 

Spel
In de middag hebben de welpen een spel gespeeld waarbij de verschillende gebieden van jungle, waar de welpen van scouting hun avonturen beleven, werden ontdekt. ’s Avonds hebben ze, met hulp van een van de ouders met een op vuur gestookte pizzaoven, hun eigen maaltijd klaargemaakt. Na een filmavondje zijn de welpen in het clubgebouw blijven slapen, om de volgende ochtend fris en monter nog een spel te spelen: In twee teams hebben de welpen Mowgli en Shanti geholpen om de dieren uit de jungle te redden. Moe en voldaan zijn de welpen daarna weer naar huis gegaan. Zijn deze avonturen ook iets voor jou? Neem dan contact op met info@benlabre.nl voor meer informatie.

(Jan-Willem Boots) 

Meer berichten