Logo vierklank.nl
Een aantal keren per jaar is er een ontmoetingsmoment tussen de initiatiefnemers en deelnemers aan de Telefooncirkel.
Een aantal keren per jaar is er een ontmoetingsmoment tussen de initiatiefnemers en deelnemers aan de Telefooncirkel. (Foto: )

De Telefooncirkel

Maandag 11 oktober was er voor het eerst na corona weer een bijeenkomst van de ‘Telefooncirkel’; dit keer in het zaaltje van Het Rode Kruis bij Toutenburg aan de Kievitlaan in Maartensdijk. De telefooncirkelgroep bestaat uit 7 bellers die ‘s morgens 6 mensen bellen om te horen of alles oké is. 

De bellers hebben dus eens in de 7 weken een beurt en van de 6 deelnemers wordt de eerste gebeld en die geeft het door aan de tweede. Als de cirkel rond is, belt de laatste naar de beller die die week de beurt heeft. Zo weet men meestal binnen een kwartier dat het goed gaat met de mensen van de telefooncirkel. 

Nu de donkere tijd van de winter er aan komt, is het wellicht fijn om ’s morgens gebeld te worden? Meer info over de ‘Telefooncirkel’ van Het Rode Kruis in Maartensdijk e.o. geeft mevr. B.S Andringa-Brattinga op nr. 0346 216240. Wie in Bilthoven c.q. De Bilt woont kan contact op nemen met mevr. T. Spoelstra tel. 030 2281999.

Meer berichten