Logo vierklank.nl
Stichtsche Rugby heeft sinds kort een eigen veld maar een kleedkamer en een eigen clubhuis is er nog niet.
Stichtsche Rugby heeft sinds kort een eigen veld maar een kleedkamer en een eigen clubhuis is er nog niet. (Foto: )

Stichtsche Wolven hebben een nieuw thuis

Na een geweldig verblijf bij de hockeyers van SCHC, waarin de jeugdrugbyclub van één naar zes teams groeide werd het voor de Stichtsche Wolven tijd voor een veld met officiële afmetingen.

Het veld bij SCHC was na jaren goede verzorging een mooie rugbygrasmat. Helaas was het veld te klein voor officiële rugbywedstrijden en uitbreiding niet mogelijk. Om als club te kunnen groeien, hebben de Wolven van de Stichtsche Rugby Football Club het aanbod van een veld bij FC De Bilt aangenomen.

In samenwerking met de gemeente en FC De Bilt is SRFC op 1 september 2021 verhuisd naar sportcomplex Weltevreden in de Bilt. De Wolven hebben hier een eigen ingang met fietsenrekken en een parkeerplaats. Een perfecte thuisbasis maar het ontbreekt nog aan een opslag voor alle trainingsspullen en een schuilplek bij slecht weer. De bouw van een tiny-house is hiervoor een goede oplossing. Om dit tiny-house te financieren zijn de wolven een crowdfunding-actie gestart. Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen op www.srfctinyhouse.nl. (Toine van der Poel)

Meer berichten