Logo vierklank.nl
Paul van Veldhuijsen, regiomanager Bilthoven bij Silverein ontvangt hier een deel van de partij incontinentie-, stoma en kathetermateriaal van HappyNurse Bilthoven.
Paul van Veldhuijsen, regiomanager Bilthoven bij Silverein ontvangt hier een deel van de partij incontinentie-, stoma en kathetermateriaal van HappyNurse Bilthoven. (Foto: )

- Ingezonden mededeling -

De Biltse Hof ontvangt gratis materiaal van HappyNurse

Vrijdag 8 oktober mocht Paul van Veldhuijzen als Regiomanager bij Silverein op haar locatie de Biltse Hof voor 1500 euro aan incontinentie-, stoma en kathetermateriaal ontvangen. HappyNurse Bilthoven had de partij ontvangen van een opgeheven thuiszorginstelling waar het vernietigd zou worden.

Directeur Werner de Groot van HappyNurse Bilthoven wist dat echter te voorkomen en met een telefoontje naar Paul van Veldhuijzen kon de partij snel bij de Biltse Hof afgeleverd worden. Werner de Groot;”Ik wist dat zorginstellingen hier blij mee zijn, het zijn immers dure artikelen en in deze tijd van duurzaamheid en verder oplopende zorgkosten is vernietigen wel de minst wenselijke en te verantwoorden oplossing! Daarnaast zijn we al jarenlang een goede partner van eerst de Bilthuijsen en nu van haar opvolger Silverein, onder anderen door het uitzenden en bemiddelen van helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen.”

Mocht u geïnteresseerd zijn in HappyNurse Bilthoven, of als helpende, verzorgende of verpleegkundige op zoek zijn naar leuke banen in de zorg, zowel in de VVT als ziekenhuizen, neem dan gerust contact op met 088-5057300 of stuur een CV naar werner.degroot@happynurse.nl.

Meer berichten