Logo vierklank.nl
De besturen van Bilts Belang en Beter De Bilt met v.l.n.r. Martijn Matse, William Blijham, Erik den Hertog, Pim van de Veerdonk, Annelies Brielsman en Paulus Schuckink Kool
De besturen van Bilts Belang en Beter De Bilt met v.l.n.r. Martijn Matse, William Blijham, Erik den Hertog, Pim van de Veerdonk, Annelies Brielsman en Paulus Schuckink Kool (Foto: )

Bilts Belang en Beter De Bilt samen naar verkiezingen

Lokale politieke partijen Beter De Bilt (grootste) en Bilts Belang (oudste) slaan de handen ineen voor een gezamenlijke lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022: ‘Weg met de versplintering in de Biltse politiek! Centraal thema is ‘van meedenken naar meedoen’. 

In de nabije toekomst is het echt nodig dat bewoners niet alleen mogen meedenken; de beide partijen zien graag dat ze meedoen. Dat zal ook het motto zijn. 

Verbinding
Beter De Bilt en Bilts Belang staan voor eensgezindheid, daadkracht, transparantie, verbinding en betrouwbaarheid, wars van deelbelangen en politiek geneuzel. Altijd gekenmerkt door een constructieve opstelling. Dankzij de samenwerking is men nog breder en dieper verankerd in de Biltse gemeenschap met opgeteld tientallen jaren politieke en bestuurlijke ervaring. Met een nog grotere achterban in de Biltse kernen.

Lokaal
Vanaf medio oktober zijn de partijen zichtbaar voor de inwoners als ‘Lokaal De Bilt’. De leden van beide partijen ontmoeten elkaar binnenkort om kennis te maken en een startsein te geven voor de campagne. De besturen hebben in een eerder stadium kennis gemaakt en zijn vol vertrouwen over deze samenwerking. Alle inwoners worden uitgenodigd om mee te denken en - liever nog - om mee te doen, als lid, vrijwilliger of toekomstig raadslid. Info via Info@lokaaldebilt.nl.

Meer berichten