Logo vierklank.nl
<p><em>Poonawalla medewerkers aan de slag.</em></p>

Poonawalla medewerkers aan de slag.

(Foto: Wilma)

Bedrijfsvrijwilligers Poonawalla aan de slag

20 medewerkers van Poonawalla Science Park B.V. hebben vrijwilligerswerk gedaan bij Kinderboerderij De Schaapskooi in Bilthoven. Ze plukten, schilden, sneden, timmerden, boorden, schepten en zaagden, zodat er aan het einde van de middag veel werk verzet was.

Dankzij de inspanningen van de medewerkers van Poonawalla is een groot deel van de appels en rozenbottels van het Plukdoolhof verwerkt tot moes en siroop, zijn bomen en struiken gesnoeid is de geitenstal uitgemest en hebben de kippen een beter hek gekregen. Reinaerde, beheerder van De Schaapskooi, is heel blij met de hulp. Zonder de inspanningen van Poonawalla hadden ze immers duur betaalde mensen moeten inhuren, of waren de klussen blijven liggen.

Leuk en nuttig
Voor het personeel van Poonawalla is het ieder jaar weer een verrassing waar ze terecht komen. ‘Dit is toch veel leuker dan laser gamen’, zegt medewerker Herman, terwijl hij vakkundig een tak van een rozenbottelstruik knipt. ‘Nu doen we iets leuks én iets nuttigs tegelijk’. Voor het derde jaar op rij levert Poonawalla met hun teamuitje een concrete bijdrage aan de Biltse samenleving.         (Judith Boezewinkel) 


Poonawalla.jpg

Poonawalla medewerkers aan de slag.

Poonawalla teamuitje

Kees en Winette hebben grote schik op De schaapskooi.

Meer berichten