Logo vierklank.nl
Over de gehele dag genomen werd als winnaar met een nipte meerderheid t’ Kompas. Zij kregen de grote wisselbeker mee naar school.
Over de gehele dag genomen werd als winnaar met een nipte meerderheid t’ Kompas. Zij kregen de grote wisselbeker mee naar school. (Foto: )

‘t Kompas winnaar Schoolkorfbaltoernooi

Afgelopen vrijdag werd het Jumbo Jelle Farenhorst Schoolkorfbaltoernooi georganiseerd door en gespeeld op de velden van korfbalvereniging Tweemaal Zes in Maartensdijk. De winnaar van de daaraan verbonden wisselbeker is basisschool Het Kompas uit Westbroek geworden.

Het schoolkorfbaltoernooi is een jaarlijks terugkerend evenement dat al vrijwel vanaf de oprichting van de vereniging (1968) georganiseerd is. Het volledige programma is onder schooltijd zodat alle kinderen in plaats van een lesdag een heerlijke dag sporten hebben Alle uitslagen, standen en foto’s van de winnaars zijn na te kijken op de site van de club: www.tweemaalzes.nl en op de Facebookpagina en Instagram van Tweemaal Zes

In de poule van de basisschoolgroep 5 ging het uiteindelijk om de 1ste plaats tussen twee teams van de Martin Luther Kingschool uit Maartensdijk. Uiteindelijk hebben de Brullende Beren gewonnen en hebben een beker ontvangen. In de poule van de basisschoolgroep 6 ging het uiteindelijk om de 1ste plaats tussen de Martin Luther Kingschool en t’ Kompas. Uiteindelijk heeft het team van de MLK de Vrolijke Oerang- Oetangs gewonnen en hebben ook een beker gekregen.

In de poule van groep 7 ging het uiteindelijk om de 1ste plaats tussen obs De Kievit uit Maartensdijk en ’t Kompas. Uiteindelijk na strafworpen nemen ging de beker naar het team van de Kievit de Duckies. In de poule van groep 8 ging het uiteindelijk om de 1ste plaats tussen twee teams van de Bosbergschool uit Hollandsche Rading. Uiteindelijk hebben de Beatles gewonnen en hebben ook een beker gekregen.

Meer berichten