Logo vierklank.nl
<p><em>Ook in De Vierstee een bijdrage van het Algemeen Zangkoor Maartensdijk in de grote zaal onder leiding van de nieuwe, enthousiaste dirigent Julia Scepanovic. (foto Frans Poot)</em></p>

Ook in De Vierstee een bijdrage van het Algemeen Zangkoor Maartensdijk in de grote zaal onder leiding van de nieuwe, enthousiaste dirigent Julia Scepanovic. (foto Frans Poot)

(Foto: )

Sprankelende dag vol activiteiten

Op 25 september bruiste het weer in de kernen van de gemeente De Bilt. Door de coronacrisis was de samenleving in De Bilt al anderhalf jaar ‘op slot’. Het was de hoogste tijd om weer voorzichtig ‘open’ te gaan en elkaar weer te ontmoeten, te bewegen, te sporten, het culturele leven weer te beleven en er zelf mee aan de slag te gaan. Zaterdag 25 september was een ontmoetingsdag met dans, muziek, sport, creativiteit, kunst, koffieochtend en diverse workshops.

De bekende entertainer Bart van Gerwen heet eerst iedereen welkom en spreekt zijn vreugde uit met deze dag. Daarna spreekt kinderburgemeester Carmen Braak; zij vertelt dat zij het contact met haar vriendinnen en vrienden heel erg gemist heeft. Zij signaleerde ook eenzaamheid om zich heen en is heel blij met deze dag. Vervolgens spreekt wethouder Dolf Smolenaers zijn vreugde uit met deze dag, waarop de maatschappij weer open gaat, na deze zware tijd en waarin vooral de cultuursector het zwaar heeft gehad. Vervolgens opent hij officieel deze feestelijke dag.

Meer berichten