Eerste bijeenkomst Volt in De Bilt
Eerste bijeenkomst Volt in De Bilt

Eerste bijeenkomst Volt in De Bilt

Algemeen

Maandag 4 oktober vindt er een eerste kennismakingsbijeenkomst plaats voor leden van Volt afdeling De Bilt. Ook belangstellenden die overwegen lid te worden van Volt zijn van harte welkom. Het doel is vooral een onderlinge kennismaking en een verkenning van de lokale politiek in de gemeente De Bilt in verband met de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. 

In De Bilt spelen belangrijke politieke thema’s zoals klimaat, natuur en biodiversiteit, bouwen en wonen. Dit zijn stuk voor stuk onderwerpen die voor de toekomst van de samenleving van groot belang zijn. Volt heeft op jongere mensen een sterke aantrekkingskracht. Als daarnaast ouderen bereid zijn om hun kennis te delen en ruimte te scheppen voor jongeren dan kan er een mooie mix ontstaan.

Samenwerking
Binnen Volt leeft de visie dat de grote problemen van vandaag alleen opgelost kunnen worden door meer Europese samenwerking. Maar ook geldt: denk globaal, handel lokaal. Het gemeentelijke politieke terrein is bij uitstek geschikt om de noodzakelijke veranderingen in de samenleving in gang te zetten. Hoe groter de problemen hoe groter de noodzaak voor samenhang in de besluitvorming. De gemeenteraad in De Bilt blinkt tot nu toe niet uit in een samenhangede toekomstvisie en besluitvaardigheid.

Kom langs! De bijeenkomst vindt plaats op maandag 4 oktober in Buro Lou, Leyenseweg 38 Bilthoven en duurt van19.30 tot 22.00 uur Aanmelden op emailadres: rob.cortjens@volteuropa.org vóór 1 oktober a.s.