Afbeelding

Nova verliest ondanks goed spel

Nova 1 begon de wedstrijd tegen KCR 1 met vertrouwen. Er was de afgelopen week goed getraind en duidelijke afspraken waren gemaakt. De beginfase van de wedstrijd was in het voordeel van Nova. Zij kwamen op een voorsprong van 4-2. De ploeg uit Ridderkerk gaf gelijk gas bij en kon door 4 doelpunten op rij de voorsprong overnemen naar 4 - 6. Door prima combinaties in het spel en een goede afronding kon Nova hier weer een gelijke stand van maken: 6-6. Na nog wat goals aan beide kanten gingen de ploegen de kleedkamers in met een stand van 8-10.

Een snelle goal na rust aan de kant van KCR maakte het gat weer wat groter: 8-11. Hoewel Nova goed mee bleef scoren en de juiste personen wist uit te spelen, lukte het niet om het gat te dichten. Met nog 6 minuten op de klok was de stand 12-16. Nova wist hier nog 14-16 van te maken, maar trok na een boeiende en spannende wedstrijd toch aan het kortste eind. Eindstand: 15-17. NOVA mag tevreden zijn over de stijgende lijn die in het spel zit en is klaar om volgende week de eerste punten te verdienen.