Logo vierklank.nl
Actief in de Bilt
Actief in de Bilt (Foto: )

Actief in de Bilt

De website www.actiefindebilt.nl is een jaar geleden de lucht in gegaan. Op deze website kunnen alle aanbieders van sport- en beweegactiviteiten hun activiteiten plaatsen. Mensen die op zoek zijn naar een beweeg- of sportactiviteit kunnen hier terecht om te zien wat er allemaal mogelijk is in gemeente De Bilt.

Er is een grote groep sportverenigingen actief die voor jong en oud trainingen, workshops en sporten met competities op meerdere niveaus organiseren. Zoals bijvoorbeeld tennis bij Tautenburg in Maartensdijk, kickboksen bij JKE Sports in De Bilt of korfballen bij Nova in Bilthoven. Van lekker en gezellig recreatief tot een stevige zweetpartij voor mensen met winnaarsambities. 

Ook voor kinderen is er veel te beleven. Diverse sportverenigingen organiseren in de maanden november en december kennismakingsworkshops voor kinderen. Kinderen kunnen dan kennismaken met een sport zonder meteen lid te hoeven worden. Deze workshops komen in september en oktober op de site te staan waarna kinderen vanaf begin november zich via de site kunnen inschrijven. 

Kortom: de website www.actiefindebilt.nl is een regelmatig bezoekje meer dan waard! 

Meer berichten