Logo vierklank.nl
Foto:

Kunstroute BeeKk

In het weekend van 4 en 5 september is er een explosie van kunstwerken te zien, want Kunstkring BeeKk heeft niet stil gezeten in corona-tijd. Nadat vorig jaar de Kunstroute in het water viel, wordt nu alles uit de kast gehaald om de schade in te halen. De Kunstroute BeeKk 2021 gaat door zolang de mogelijkheden gunstig zijn.

Bezoekers kunnen tussen 12.00 en 17.00 uur terecht op 21 verschillende adressen waar soms meerdere kunstenaars exposeren of soms één. In totaal zijn er 41 exposanten, leden en gasten, die graag hun werk tonen. De locaties zijn herkenbaar aan de BeeKk-vlag. Op http://www.kunstkringbeekk.nl/ is een folder met gedetailleerde informatie over de verschillende locaties. De toegang is gratis. Voor mensen die geïnteresseerd zijn om lid te worden van de kunstkring BeeKk is dit een mooie kans om inzicht te krijgen en/of contact te leggen.

Overzichtstentoonstelling.
Een dag vóór de Kunstroute start, begint de Overzichtstentoonstelling ‘Reflectie’ met van elke deelnemende kunstenaar aan de Kunstroute één kunstwerk; van 3 t/m 15 september in Het Lichtruim te Bilthoven, Planetenplein 2, tijdens openingstijden.

Meer berichten