Logo vierklank.nl
Ds. Harold Oechies heet iedereen van harte welkom tijdens de zomervieringen.
Ds. Harold Oechies heet iedereen van harte welkom tijdens de zomervieringen. (Foto: )

Zomervieringen in de Centrumkerk

Van dinsdagochtend 20 juli tot en met donderdagochtend 26 augustus organiseert de Centrumkerk in Bilthoven korte zomerdiensten voor alle thuisblijvers. Zij hoopt bezoekers te inspireren met toegankelijke onderwerpen die echt dichtbij hen staan.

door Walter Eijndhoven

Veel mensen hebben tijdens de zomermaanden niet veel omhanden´, vertelt dominee Harold Oechies van de Centrumkerk. ´Vaak zijn kinderen, familie, vrienden en buren op vakantie en dan is het prettig als je mensen kunt ontmoeten en iets meekrijgt voor je leven van alledag. Daarom organiseert onze kerk, voor de eerste keer, iedere dinsdag- en donderdagochtend vanaf 10.30 uur korte diensten van twintig minuten’.

Thema
Elke viering begint met het branden van een kaars en er wordt een Bijbeltekst gelezen. Ook is er livemuziek om naar te luisteren. Oechies: ‘Gemeenteleden gaan hierin voor en hopen met een toegankelijk thema inspiratie te bieden aan de toehoorders. Het zijn onderwerpen die echt dichtbij je staan. En wie weet mogen wij ook gezamenlijk zingen’.

Na de dienst staan koffie en thee klaar, zodat iedereen nog gezellig kan napraten. De toegang is vrij en iedereen is van harte welkom op de Julianalaan 42 in Bilthoven. De vieringen zijn ook te volgen via de kerkomroep en via YouTube van de Centrumkerk Bilthoven.

Meer berichten