Logo vierklank.nl
Koperwiek in de ‘buurt’ Noord-Oost De Bilt. Natuur is een van de onderdelen van de verhalenwandeling. (foto Roel de Weger)
Koperwiek in de ‘buurt’ Noord-Oost De Bilt. Natuur is een van de onderdelen van de verhalenwandeling. (foto Roel de Weger) (Foto: )

Verrassende verhalenwandeling

Onder het motto ‘Maak kennis met elkaar en de buurt’, organiseert Wijkvereniging Noord-Oost De Bilt op zondag 11 juli van 15.00 tot 17.30 uur een gezellige ontmoeting voor bewoners in deze wijk. Inclusief een verrassende verhalenwandeling.

Noord-Oost De Bilt is de wijk tussen Looydijk, Groenekanseweg, Hessenweg en Soestdijksestraatweg Zuid. De wijkvereniging is afgelopen april opgericht om de wijk mooi en leefbaar te houden en te versterken wat beter kan. Even zo belangrijk is de onderlinge verbondenheid. Daarom is iedereen die in deze wijk woont welkom om erbij te zijn op 11 juli. Ook mensen die nog geen lid zijn van de verening. 

Vertellers
Het startpunt van de wandeling met vertellers is om precies 15.00 uur vanaf het speelveldje bij het gezondheidscentrum aan de Henrica van Erpweg. Als je wilt meedoen wordt je daar verwacht tussen 14.45 en 14.55 uur. De wandeling duurt ongeveer een uur. Daarna is er een gezellige nazit met drankje en hapje op het schoolplein van de Rietakkerschool.

Wil je wel graag meedoen, maar liever niet wandelen? Dan ben je vanaf 16.00 uur van harte welkom op het schoolplein. De ontmoeting eindigt om 17.30 uur. 

Aanmelden
Zin om erbij te zijn? Stuur dan een mailtje aan de wijkvereniging, onder vermelding van je naam en adres. Zo weet het bestuur op hoeveel mensen ze kan rekenen. Ook handig in verband met het drankje en hapje na afloop. Het mailadres is: debiltnoordoost@gmail.com

(Willemien Veldman-Marsman)

Meer berichten