Logo vierklank.nl
Zieke kinderen kunnen weer even kind zijn dankzij Muziekids.
Zieke kinderen kunnen weer even kind zijn dankzij Muziekids. (Foto: Marije de Rooij-Stevenhaagen)

Carwash Larenstein wast op 3 juli auto’s voor het goede doel

- ingezonden mededeling -

Carwash Larenstein in Bilthoven wast tijdens Nationale Autowasdag op 3 juli auto’s voor het goede doel: Muziekids. Wij schenken voor elke gewassen auto € 1,- aan Muziekids. Sla op de laatste zaterdag voordat het vakantieseizoen start twee vliegen in één klap: een blinkend schone auto én u doet iets goeds voor zieke kinderen.

In een ziekenhuis is een kind vaak niet zichzelf. Het draait daar niet om wie zij als kind zijn, maar om wat hun ziekte is. Ze zijn niet Jesse of Sofie, maar zieke Jesse en zieke Sofie. De Muziekids zetten zich in om Jesse en Sofie in de muziekstudio even zichzelf te laten zijn en te laten vergeten dat ze ziek zijn. Ze kunnen in de studio zingen, instrumenten bespelen of plaatjes draaien. En bijkomend voordeel is dat muziek een positieve werking heeft op hun herstelproces.

Kleurplaatactie
Voor alle kinderen die op de Nationale Autowasdag bij ons bedrijf langskomen, ligt er een Muziekids kleurplaat klaar. Stuur deze voor 26 juli in en maak kans op een dagje uit met het hele gezin.

Kom dus ook uw auto wassen bij Carwash Larenstein. Het is duurzaam, veilig, gemakkelijk én snel! Met als resultaat een blinkend schone auto! Kom wassen in Bilthoven, want hoe meer auto’s er gewassen worden, hoe groter het te doneren bedrag. Tot 3 juli. Carwash Larenstein C. de Haasweg 10 3721TK Bilthoven CarwashLarenstein.nl

Meer berichten