Logo vierklank.nl
Foto:

Makkelijk afvallen met de lekkerste zomerse gerechten

Wie wil ervaren dat afvallen geen moeite hoeft te kosten, zou zich aan moeten sluiten bij de community die Makkelijk Afvallen heet. Je vindt er tips, succesverhalen en honderden koolhydraatarme recepten. Bij die recepten vind je uiteraard ook zomerse gerechten. Want wie wil in de zomer nou lang in de keuken staan?

Makkelijk Afvallen is het bekende platform van Niels Bosman
Makkelijk Afvallen is het platform van oprichter Niels Bosman. Het geheim van afvallen schuilt volgens hem vooral in de juiste, gezonde voeding nemen. Om die reden biedt het platform honderden verschillende koolhydraatarme recepten aan, waaronder dus ook de heerlijkste gerechten voor in de zomer. Wat dacht je van de zomerse salade recepten, zomerse gerechten met kip, zomerse gerechten met vis en zomeravond hapjes? Je vindt ze tussen de recepten die Makkelijk Afvallen je aanbiedt om de strijd met de overtollige kilo’s aan te gaan. Ook gezonde soep recepten vind je er voldoende, net als een zomers fruit ontbijt en toetjes voor de zomeravond. 

De juiste voeding met de juiste voedingsstoffen
De gerechten passen precies in de overtuiging die Makkelijk Afvallen heeft dat afvallen niet moeilijk is en vooral te maken heeft met het eten van de juiste voeding met de goede voedingsstoffen. Op het platform vind je behalve recepten ook tips en succesverhalen. Oprichter Niels Bosman hoopt dat voor het jaar 2030 een miljoen mensen met dank aan zijn platform precies dat figuur hebben dat ze zo graag willen. Makkelijk Afvallen biedt echter meer. Trending wat dat betreft is wel de methode die Intermittent Fasting heet. Dit is een manier van vasten.

Vasten is en blijft een efficiënte manier van afvallen
Vasten is en blijft een efficiënte manier om gewicht te verliezen. De Intermittent Fasting methode wordt ondertussen breed omarmd. Zelfs de Hollywoodsterren zien er heil in en de trendy fitness goeroes raden deze manier van afvallen aan. Bij Intermittent Fasting draait het dus veel minder om wat je wel of niet eet, maar vooral wanneer je eet. Op het platform vind je eveneens tips om voldoende vet te verbranden, zonder dat je je nou suf hoeft te sporten.

Twee kilogram per week verliezen
Je kunt de dagen opdelen en momenten wel en niet eten. Je kunt ook de week opdelen en dagen wel en dagen niet eten. Het is maar net wat je wilt. Je kunt daarbij rekenen op je lichaam, dat in staat is om snel aan de nieuwe situatie te wennen. Tenslotte is Makkelijk Afvallen ook bekend van het 50 dagen plan en de bijbehorende weekmenu’s. Volg je dit plan, dan kun je zomaar twee kilogram per week aan gewicht verliezen. Je voelt dat je meer energie krijgt en de menu’s die je gebruikt gelden ook nog eens als de meest smaakvolle koolhydraatarme menu’s die beschikbaar zijn.

Als muziek in de oren
Wie kijkt naar wat Makkelijk Afvallen je biedt en zeker ook de succesverhalen leest, die zal meer en meer gaan geloven in de methode van Makkelijk Afvallen. Het moet veel mensen als muziek in de oren klinken, want zij ervaren doorgaans toch grote problemen als ze trachten wat gewicht te verliezen. 

Meer berichten