Logo vierklank.nl
De vossen van AMG weten zich ieder jaar weer mooi te vermommen.
De vossen van AMG weten zich ieder jaar weer mooi te vermommen. (Foto: )

Scouting AMG organiseert Vossenjacht

Aan het einde van het scoutingseizoen loopt er op een zaterdagochtend een aantal vreemd geklede mensen door Maartensdijk voor de jaarlijkse vossenjacht van scouting Agger Martini Groep (AMG). Hiervoor worden naast AMG-leden alle kinderen van 5 tot en met 14 jaar uitgenodigd om mee te doen. 

Tijdens de vossenjacht zoeken de kinderen naar verklede mensen, die op het Maertensplein en de straten daaromheen lopen. Sommige vossen zijn heel opvallend verkleed, maar soms vraag je je ook af of iemand nou een vos is of gewoon iemand die in een overall aan zijn auto aan het sleutelen is.

Alle kinderen uit Maartensdijk (en omgeving) die zin hebben om zaterdag 26 juni op zoek te gaan naar ‘vossen’, kunnen zich om 10.00 uur melden bij het startpunt op het Maertensplein. De vossenjacht duurt een uur en voor iedere deelnemer is er een prijsje.

In september start een nieuwe bevergroep bij de AMG. De bevers zijn kinderen tussen de 5 en 7 jaar oud en komen elke zaterdag van 11.45 tot en met 13.15 uur bij elkaar op het clubhuis voor spellen, knutselen en koken naast veel andere activiteiten. Info beversamg@gmail.com

Meer berichten