Logo vierklank.nl
De overeenkomst krijgt gestalte met een onderlinge vuist. Op de foto staan v.l.n.r.: Frans Bakker, vz Sponsorcie, Ray Mulder directeur JAKO, Frans van der Tol, vz SVM, Erik van Dijk en Pim Rigter van Van Dijk Teamware. Gert Aalderink secr. Sponsorcie ontbreekt.
De overeenkomst krijgt gestalte met een onderlinge vuist. Op de foto staan v.l.n.r.: Frans Bakker, vz Sponsorcie, Ray Mulder directeur JAKO, Frans van der Tol, vz SVM, Erik van Dijk en Pim Rigter van Van Dijk Teamware. Gert Aalderink secr. Sponsorcie ontbreekt. (Foto: )

Kledingsponsor verlengt contract met SVM

- ingezonden mededeling -

Voetbalvereniging SVM uit Maartensdijk heeft het bestaande contract met kledingsponsor JAKO en toeleverancier Teamware Van Dijk met drie jaar verlengd. SVM is meer dan tevreden over de kledingsponsor en toeleverancier waarmee in de afgelopen drie jaar een prima samenwerking is ontstaan. De sponsorcommissie van SVM heeft de contractverlenging voorbereid. Dinsdag 25 mei kon de handtekening worden gezet. 

Directeur Ray Mulder van JAKO is blij met de verlenging. ‘Wat wij vooral doen is de club ontzorgen. Dat wordt gewaardeerd. Dat doen wij samen met toeleverancier Van Dijk Teamware die het directe contact met de vereniging onderhoud. SVM kan alles aan ons overlaten en hoeft geen tijd te besteden aan kledingperikelen’. Frans Bakker, voorzitter sponsorcommissie beaamt dit. ‘Wij hebben het bestuur zonder aarzeling geadviseerd een nieuwe verbintenis van drie jaar aan te gaan met JAKO en Van Dijk Teamware’. De leden van SVM kunnen kleding bestellen via de webshop van de vereniging.

Meer berichten