Logo vierklank.nl
Lezersactie
Lezersactie (Foto: )

*Lezersactie* Dichtbundel

Al op jeugdige leeftijd vond Cor van Doesburg plezier in het schrijven van gedichten en werd hij door vrienden en familie gevraagd om voor allerlei gebeurtenissen een dichtsels te maken. Later werden zijn gedichten verbeeldingen van zijn leven, de liefde, de natuur, de schoonheid van de mens om hem heen en het verdriet.

Cor is geboren in 1935 en heeft in diverse landen gewoond waar hij inspiratie heeft opgedaan voor zijn gedichten. Hij woont nu 41 jaar in Groenekan en het prachtige dorp heeft de dichter in hem ruimte gegeven. In zijn jeugd woonde hij in Rhenen op de Grebbeberg, waar hij twee evacuaties heeft meegemaakt. Canada werd daarna zijn bestemmingen en in dat land is zijn karakter gevormd, sterk beïnvloed door de majestueuze natuur. Terug in Nederland heeft hij zijn studies afgerond en is hij gaan werken bij Douwe Egberts. Vanuit Utrecht is hij in Groenekan gaan wonen met veel plezier. Cor van Doesburg heeft recent een gedichtenbundel geschreven die te koop is bij de Bilthovense Boekhandel.

Lezersactie
Voor de lezers van De Vierklank is een aantal boeken ter beschikking gesteld. Om hiervoor in aanmerking te komen stuurt u een email naar info@vierklank.nl met in het onderwerp ‘vragen die blijven’. De exemplaren worden onder de inzenders verloot, iedereen krijgt bericht.

Meer berichten