Logo vierklank.nl
De ideale huurauto vinden is met EasyTerra autohuur helemaal niet moeilijk.
De ideale huurauto vinden is met EasyTerra autohuur helemaal niet moeilijk. (Foto: )

De ideale huurauto vinden

De ideale huurauto vinden is met EasyTerra autohuur helemaal niet moeilijk. Deze vergelijkingswebsite helpt je met het vinden van de beste deal voor jouw huurauto. Bovendien kun je op de site direct boeken. Je kunt hier dus niet alleen vergelijken, maar ook direct reserveren. Daarna kun je je huurauto ophalen bij het bedrijf waarbij je de auto gehuurd hebt. EasyTerra is dus zelf geen verhuurder van auto’s, maar een vergelijker die je op weg helpt. Zo ben je door het bezoeken van één website klaar voor je vakantie of dagje weg bijvoorbeeld. 

Worry-Free label: altijd goede keuze
Om het direct gemakkelijk te maken, zoek je op www.easyterra.nl naar auto’s met een Worry-Free label. Auto’s met dit label voldoen aan vier belangrijke criteria voor een huurauto. Allereerst hebben ze goede klantervaringen. Daarnaast hebben ze ongelimiteerde kilometers. Om het nog beter de maken hebben deze auto’s een goed brandstofbeleid en dekking van eigen risico of zelfs helemaal geen eigen risico. Dat maakt dat auto’s met het Worry-Free label sowieso aantrekkelijk zijn om te huren. Of dat nu voor je vakantie is, voor een dagje uit of voor heel wat anders. 

Voordelen van een auto huren
Een auto huren doe je meestal eenmalig, omdat je alleen op dat moment een auto nodig hebt. En het heeft ook een hoop voordelen ten opzichte van het hebben van een auto. Alle lasten van autobezit, zijn namelijk niet voor jouzelf. Natuurlijk betaal je indirect ook mee voor de verzekeringen en belastingen van de huurauto, maar alleen op het moment dat je de auto ook daadwerkelijk gebruikt. Als je een auto hebt, maar deze niet dagelijks nodig hebt, betaal je eigenlijk grotendeels voor de dagen dat de auto stilstaat.

Minder lasten dan autobezit
En dat worden nog grotere lasten wanneer je geen parkeerruimte voor je huis hebt die bij je huis hoort. Dan betaal je parkeerkosten die hoog op kunnen lopen als de auto een dag voor de deur staat. Of je kunt de auto niet eens voor de deur parkeren en moet alsnog een eind lopen voordat je bij je auto bent en kunt vertrekken. Bovendien is het jouw probleem als je met je eigen auto met pech komt te staan. Als je een auto huurt, krijg je meestal een andere auto om je weg te kunnen vervolgen.

Vergelijk huurauto’s overal
Bij EasyTerra kun je huurauto’s vergelijken van grote en kleine partijen. Je bepaalt zelf wat je nodig hebt voor je huurauto, zoals laadruimte en zitplaatsen bijvoorbeeld. Maar ook waar je de auto wil huren. Aan de hand daarvan vergelijkt EasyTerra mogelijke huurauto’s die je vervolgens kunt boeken. Je kunt auto’s in Nederland, maar ook in het buitenland vergelijken. Het maakt dus niet uit of je lokaal vakantie viert of juist heel ergens anders, bijvoorbeeld Australië, Zuid-Afrika of Curaçao.

De grenzen over
Waar je wel op moet letten als je bijvoorbeeld vanuit Nederland naar Frankrijk, of welk ander land dan ook, wil rijden, is dat dit niet altijd mag. Vaak mogen huurauto’s niet het land uit waar ze gehuurd worden. Wil je dit wel, zorg er dan voor dat je zeker weet dat dit mag. Ook als je de auto bijvoorbeeld op een andere plek wil inleveren dan je hem hebt opgehaald. Bedenk ook dat je hier een one-way fee voor moet betalen. 

Meer berichten