Logo vierklank.nl
Zomer-challenge-lessen bij tennisvereniging Tautenburg.
Zomer-challenge-lessen bij tennisvereniging Tautenburg. (Foto: )

Zonnige start bij Zomer Challenge Tautenburg

- ingezonden mededeling -

Met zomerse weersomstandigheden heeft de Zomer Challenge bij tennisvereniging Tautenburg in Maartensdijk een fantastische start achter de rug. Met ruim veertig aanmeldingen is het druk deze zomer met nieuwe leden op de zes banen aan de Dierenriem, na de drukke inspanningen van de nieuwe-leden-commissie.

In samenwerking met de tennisbond KNLTB organiseert t.v. Tautenburg in juni tot en met september de jaarlijkse Zomer Challenge. Iedereen die kennis wil maken met tennis en een zomer lang wil kijken of deze sport voor hem of haar geschikt is, kan voor een gereduceerd bedrag aan de Zomer Challenge deelnemen. 

Commissie
Dit voorjaar hebben Lynn van Rennes, Esther Jacobsen, Tilja Ansems en Sjanna van Aart het stokje opgepakt in de nieuwe-leden-commissie bij Tautenburg. Het werk loont, want bij de start van de Zomer Challenge waren er al een kleine veertig aanmeldingen. Naast de mogelijkheid om vier maanden te tennissen bij Tautenburg én bij alle KNLTB-toernooien, krijgen alle Zomer Challenge-leden ook gratis vier lessen van Tennisschool Tom van Lijf. Ook geintresseerd? Mail dan naar welkom@tautenburg.nl voor verdere informatie over de Zomer Challenge. (Alex van Vogelpoel)

Meer berichten