Afbeelding

Dress like a royal

Algemeen

Less is more, al jaren bekend bij de royals en de echte trendsetters. Subtiele eenvoud die klasse uitstraalt. Dat creëer je met een ontwerp maar ook met een kleur. Zoals het basis beige dat zoveel meer is dan een rustige basiskleur. 

Beige klinkt voor velen saai en inspiratieloos maar is het zeker niet. Kijk je naar de trends dan zie je dat modellen, influencers maar ook actrices en zelfs de koninklijke familie beige al jaren omarmen. En dat is niet vreemd want deze sublieme kleur laat zich geweldig stylen. Voor een luxe eenvoudige look in ton-sur-ton maar ook met felle kleuren of het net zo mooie basis wit. 

Op zijn chique

Wil je een chique uitstraling dan combineer je je beige outfit met karamel of wittinten. Ze geven extra body en glans en laten het beige nog meer uitkomen. Of je nu een lange beige jurk draagt of een chique wijde pantalon, gecombineerd met de Bag Cairns van Cowboysbag ben je direct klaar. Deze mooie crossbody tas leent zich voor elk moment en kan zowel zakelijke als casual gedragen worden. De verstelbare schouderband zorgt er voor dat je hem draagt zoals het jou uitkomt. De combinatie van leer met suède geven daarnaast ook een subliem stoer tintje. 

Eenvoud siert

Beige is zo eenvoudig dat het daardoor luxe uitstraalt. Combineer met gouden sieraden, een voile sjaal of mooie hoed en je kunt zo de rode loper op. Even gezellig shoppen of naar het terras? In beige steel je subliem de show. Hou je het liefst de eenvoudige uitstraling aan, dan neem je liever geen grote opvallende tas mee. Maar uiteraard wel je portemonnee en je telefoon. En dat kan met de Cowboysbag Purse Willowra. Deze portemonnee die je op meerdere manieren kunt dragen is er onder andere in een prachtige karamel kleur. Trendy, subtiel mooi én maar gewoon ook functioneel. Nu alleen de lastige keuze of je hem draagt als schoudertasje, crossbodytas of als clutch. Of als portemonnee in je grotere tas. 

Wit als detail

Heb je al een tintje dan komen beige en wit nog mooier uit. Een beige outfit combineren met wit of zacht blush geven die subtiele maar echte royal allure. Kleine minimalistische tasjes zoals de Crossbody Bag Grain van Markberg Mara MBG en dan de mooie blush. Subtiel net niet wit. Idem is het tasje zelf. Vallend onder de categorie telefoontasje is het meer dan dat. Bijna een sieraad. 

Licht blauw als element

Waarschijnlijk is het niet de eerste kleur die in je opkomt, maar beige combineert prachtig met licht blauw. Denk aan pumps en een tas in deze mooie tint. Zacht baby blauw heeft iets lieflijks en zomers maar tegelijk ook een koninklijk tintje. Zeker als je naar de bijzonder stijlvolle Abbey Top Handle Bag kijkt. Een hoekige tas met een houten detail van Inyati. Een eyecatcher die ook nog eens heel praktisch is omdat je hem kunt dragen in de hand met het bijzondere houten ronde handvat maar ook als schoudertas of crossbody met de meegeleverde hengsel. Anders maar niet minder mooi is de Mabel S Crossbody van het zelfde merk en in dezelfde prachtige blauwe tint heeft dit tasje een wat zachtere ronde uitstraling. 

Nog een merk dat de mooie blauw kleur deze zomer in het assortiment heeft is Matt & Nat. Met de Drew Large Vintage crossbody in de Breeze kleur voegen ze een mooi subtiele eenvoudig tas toe met echt klasse uitstraling. Wil je een wat stoerdere sportieve look? Dan is de Tommy Hilfiger Staple Crossover jouw tas. Met een hengsel in wit en harder blauw, geeft deze net wat meer kleur.