Logo vierklank.nl
V.l.n.r. Ans, Jiska, Reinoud, Regina en Daniëlle luisteren aandachtig naar het verhaal dat Jannie Boel van Tap Dela voorleest.
V.l.n.r. Ans, Jiska, Reinoud, Regina en Daniëlle luisteren aandachtig naar het verhaal dat Jannie Boel van Tap Dela voorleest. (Foto: )

Voorlezen bij Reinaerde

Het waren momenten van plezier en ontspanning, de voorlees-sessies voor bewoners van Reinaerde De Reiger. Afgelopen weken kwamen verschillende medewerkers van Tap Dela op bezoek om voor te lezen. En dat leverde blije gezichten op, zowel bij de bewoners als bij de voorlezers.

Omdat de bewoners inmiddels ingeënt zijn en het om korte bezoekjes ging, maakten medewerkers van Tap Dela een uitzondering om op locatie te komen. In de vier woningen van De Reiger lazen ze voor, iedere week weer nieuwe verhalen: van Kikker en zijn vriendjes tot De Olijke Tweeling, van verhalen van Toon Tellegen tot filosofische gedichten. Naast het voorlezen was er natuurlijk ook gelegenheid om te kletsen en elkaar een beetje te leren kennen. En dat samen, maakte het een waardevolle belevenis voor iedereen.

(Judith Boezewinkel)

Meer berichten