Logo vierklank.nl
Vorig jaar leverde de actie nog 876 pakken koffie op. Dit jaar werden er maar liefst 1360 pakken DE-koffie aan Voedselbank De Bilt overhandigd. [foto Henk van de Bunt]
Vorig jaar leverde de actie nog 876 pakken koffie op. Dit jaar werden er maar liefst 1360 pakken DE-koffie aan Voedselbank De Bilt overhandigd. [foto Henk van de Bunt] (Foto: )

Recordopbrengst DE waardepunten

Afgelopen maanden hebben Lionsclub Utrecht Kromme Rijn en Lionsclub Bilthoven 2000 een inzamelactie georganiseerd voor Voedselbank De Bilt. Bij diverse winkels stonden verzameldozen voor DE-waardepunten en vreemd en oud geld.

Totaal werden er 643.200 punten ingezameld en overhandigd aan Voedselbank De Bilt. Deze DE-waardepunten zijn ingewisseld bij Douwe Egberts. De reactie van Jolanda Verhulst, voorzitter van Voedselbank de Bilt was: ‘Toppers die Lions, bedankt. Onze afnemers kunnen dankzij jullie en DE weer heerlijk van een kopje koffie gaan genieten’.

Verder is er ook nog 33 kilo vreemd en oud geld gedoneerd. De opbrengst daarvan is goed voor ruim 230 staaroperaties in derdewereldlanden.         (Angela Hagen)

Meer berichten