Logo vierklank.nl
Het organisatieteam v.l.n.r. Roel Beekhoff, Klaas van der Valk, Bart van Slobbe, Adriënne de Jong van Esschoten, Gert-Jan Sikking en Harman Kloos zaterdag 3 april bij de Bitsche Hoek voor de uitlevering van de pakketten. [foto Henk van de Bunt].
Het organisatieteam v.l.n.r. Roel Beekhoff, Klaas van der Valk, Bart van Slobbe, Adriënne de Jong van Esschoten, Gert-Jan Sikking en Harman Kloos zaterdag 3 april bij de Bitsche Hoek voor de uitlevering van de pakketten. [foto Henk van de Bunt]. (Foto: )

Rotaryclub De Bilt-Bilthoven helpt Paashaas

Om te laten merken dat zij aan de ouderen denken én hen een extra steuntje in de rug te geven, heeft Rotaryclub De Bilt-Bilthoven in samenwerking met Stichting Met Je Hart en Hotel De Biltsche Hoek voor 45 ouderen een mooie paasbrunch georganiseerd.

Stichting Met Je Hart heeft de adressen aangeleverd. Vervolgens heeft de keukenbrigade van Hotel De Biltsche Hoek een heerlijk pakket samengesteld met o.a. een croissantje, diverse soorten broodbeleg en een (thuis af te maken) pasteitje. Uiteraard - het is tenslotte Pasen - zat er ook een eitje bij. De leden van Rotaryclub De Bilt-Bilthoven schreven voor iedereen een persoonlijke paaswens. Afgelopen zaterdag hebben de leden van Rotaryclub De Bilt-Bilthoven de pakketten bij de mensen thuisbezorgd.         (Harman Kloos) 

Meer berichten