Gerjanne Nagel ontvangt de klanten weer op afspraak.
Gerjanne Nagel ontvangt de klanten weer op afspraak.

Nagel Fashion op afspraak weer open c

Algemeen

door Henk van de Bunt

Echt lokale mode-retailers in kleinere plaatsen hebben het best zwaar door de langdurige corona-sluiting. De winkels, geen onderdeel van een keten, kampen met onverkochte voorraden, terwijl achterstanden oplopen en de overheidssteun ver van afdoende is.

Eén van de versoepelingen die het kabinet afkondigde was het winkelen op afspraak. Toch vrezen veel winkeliers dat alleen die maatregel ze niet meteen uit de brand gaat helpen. Het is de liefde voor de lokale winkel, die de mode- en andere branches nog enig houvast geeft.

Nagel
Ook Gerjanne Nagel van Nagel Fashion aan het Maartensdijkse Maertensplein 16 is blij met ‘onze’ trouwe klanten: ‘Wij ervaren het als een pittig jaar en door de grote onzekerheid is het ‘moeilijk ondernemen’. Wij zijn dankbaar voor een flexibel team van mensen dat bij ons werkt. Sinds de loc down zijn we nog actiever geworden op sociale media (Facebook en Instagram); wie ons daar volgt kan goed op de hoogte blijven. Via leuk filmpjes en mini-modeshows van de merken zorgen we voor een constante update. Er is al een gedeelte van de nieuwe collectie in huis en bijna dagelijks komt er nieuw bij’.

Open
Nagel Fashion is op afspraak open. Gerjanne: ‘Wij plannen afspraken van 1 uur, 1,5 uur of 2 uur naar gelang de wensen van de klant. Afspraken kunnen telefonisch worden gemaakt (tel. 0346 211711); via dit nummer kunnen ook bestellingen worden doorgegeven, welke we in overleg graag thuis afleveren’.

Veel klanten hebben al gebruik gemaakt van een shopafspraak; hierdoor ziet het team van Nagel Fashion het nieuwe seizoen positief tegemoet.