Logo vierklank.nl
Vanuit de Wereldwinkel kan op afspraak worden bezorgd.
Vanuit de Wereldwinkel kan op afspraak worden bezorgd. (Foto: )

Wereldwinkel en de Lock down

Na een wervende advertentie vorige week in De Vierklank ‘Wees loyaal, Shop Lokaal’ van Wereldwinkel De Bilt was het deze week een nare ontwikkeling in de strijd tegen corona. Maandagmiddag 14 december was de winkel voor het laatst dit jaar open. 

Zonder verkoop van producten uit ontwikkelingslanden is er bij de leveranciers ook geen afzet. Deze producenten, zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren, voelen de pandemie dubbel. Terwijl juist zij vaak geen financiële reserve hebben. 

Stichting Wereldwinkel De Bilt kan hierop niet direct inspringen. Wereldwinkel De Bilt kan namelijk geen beroep doen op regelingen die de overheid in het leven heeft geroepen om de financiële pijn te verlichten. Tot 19 januari is het nog een lange periode. Klanten kunnen, om genoemde pijn iets te verzachten, altijd bellen, appen en of mailen om bestellingen te plaatsen. Ook via die media helpen ze graag met de keuze van producten. Bezorgen gebeurt op afspraak. Contactmogelijkheden: info@wereldwinkeldebilt.nl, om te bellen of appen: 06 11497102.         (Tobias Klomparends)

Meer berichten