Corine overhandigt de bomen aan Jos van de BoodschappenPlusBus.
Corine overhandigt de bomen aan Jos van de BoodschappenPlusBus.

Rabobank schenkt versierde kerstbomen

Algemeen

De Rabobank doneerde deze week vijf prachtige kerstbomen aan mensen die wel een extraatje kunnen gebruiken. Een aantal gezinnen van Samen Oplopen De Bilt was de gelukkigen. De bomen werden aan de deur bezorgd door de BoodschappenPlusBus van Mens De Bilt.


Corine Das-Evers van de Rabobank vertelt: ‘Vanwege de coronacrisis zijn sommige kantoren nog steeds gesloten. Daarom besloten we vijf kunstkerstbomen met versiering en lichtjes weg te geven. We vroegen onze samenwerkingspartners Samen voor Zeist en Samen voor De Bilt wie we ermee konden verblijden. Dat resulteerde in deze mooie samenwerking. Met elkaar konden we vier gezinnen, die zelf niet de mogelijkheid hebben om zo`n mooie boom aan te schaffen blij maken. De vijfde boom gaat naar de Weggeefwinkel, die er ook een gezin voor weet. Zo komen alle bomen toch nog goed terecht’.

Samen
Samen voor De Bilt en Samen voor Zeist organiseerden deze actie. Beide organisaties stimuleren maatschappelijk betrokken ondernemen in hun eigen woonplaats. Met het organiseren van ontmoetingen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties versterken zij de lokale samenleving.

Afbeelding
!