Onderscheiding voor natuurbeschermer
Logo vierklank.nl
Burgemeester Sjoerd Potters bij de uitreiking: ‘Een welverdiende waardering voor zijn levenslange inzet voor de bescherming van de natuur’. [foto Henk van de Bunt]
Burgemeester Sjoerd Potters bij de uitreiking: ‘Een welverdiende waardering voor zijn levenslange inzet voor de bescherming van de natuur’. [foto Henk van de Bunt] (Foto: )

Onderscheiding voor natuurbeschermer

Burgemeester Sjoerd Potters reikte dinsdag 27 oktober de versierselen uit die horen bij de Koninklijke onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje-Nassau aan de heer Bartele Frans van Tooren. De uitreiking vond plaats op het thuisadres bij de voordeur in Bilthoven.

Zijn hele werkzame leven is de heer Van Tooren een gedreven kenner van natuur en beschermer van haar belangen. Op diverse wijzen heeft hij de rol van natuurbeschermer vorm gegeven, beroepsmatig in dienst van Natuurmonumenten maar ook met niet aflatende inzet in diverse vrijwillige activiteiten daarbuiten. Met zijn enorme, zeer brede ecologische kennis, zijn grote netwerk in binnen- en buitenland en tomeloze inzet heeft hij een onmisbare inbreng geleverd op dit gebied.

HvdB

Meer berichten