Logo vierklank.nl
Het aantal kassa’s wordt uitgebreid. [foto Henk van de Bunt]
Het aantal kassa’s wordt uitgebreid. [foto Henk van de Bunt] (Foto: )

Landwaart Culinair tijdelijk dicht voor verbouwing

Groente- en fruitspecialist Landwaart Culinair gaat tijdelijk dicht voor een verbouwing: van maandag 26 tot en met donderdag 29 oktober is de winkel gesloten. De heropening vindt plaats op vrijdag 30 oktober om 08.00 uur.

Landwaart Culinair wordt nog verder verbouwd tot een ruim opgezette, moderne winkel. Er is al het één en ander gedaan gezien de huidige maatregelen rondom Covid-19, maar er wordt hier nog meer op ingespeeld.

Nieuw
In vier dagen wordt een deel van de winkel onder handen genomen. Er komt een extra kassa, zodat er meer ruimte en doorstroming voor de klanten ontstaat. Ook worden twee smalle punten verbreed. Landwaart Culinair kan daardoor nog meer nieuwe producten aan het assortiment toevoegen. ‘Wij vinden het belangrijk om continu op de hoogte te zijn van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van voedsel. Wat die nieuwe producten precies zijn, houden we nog even als een verrassing. Wij wensen al onze klanten veel gezondheid en hopen u graag weer te zien in onze vernieuwde winkel.

Meer berichten