Logo vierklank.nl
Burgemeester Sjoerd Potters kreeg het eerste boekje overhandigd van Sjors Sportief Creatief; hij onthulde vervolgens de gloednieuwe website. [foto Henk van de Bunt]
Burgemeester Sjoerd Potters kreeg het eerste boekje overhandigd van Sjors Sportief Creatief; hij onthulde vervolgens de gloednieuwe website. [foto Henk van de Bunt] (Foto: )

Kick Off Sjors Sportief Creatief

Dinsdag 13 oktober trapte Sjors Sportief Creatief De Bilt af. Speciaal voor de kinderen van basisschool Wereldwijs waren er diverse workshops te volgen in Het Lichtruim. 

Sjors Sportief is inmiddels een begrip in De Bilt. Dankzij het aanbod van Sjors Sportief Creatief vinden steeds meer kinderen een activiteit die ze leuk vinden om te doen, zoals bijvoorbeeld: voetbal, judo, musical, dans, naaien, bakken, schaken en nog veel meer.

Nieuw platform
Op de website actiefindebilt.nl is niet alleen het aanbod van Sjors te zien, maar kan je ook direct doorklikken naar je favoriete club. Actief in De Bilt wordt het platform waar je alles op het gebied van sport en cultuur in de gemeente De Bilt kunt vinden.

Meer berichten