Logo vierklank.nl
Magda Samson en Ilse Anthonijsz weten hun enthousiasme over het boek uitstekend te brengen.
Magda Samson en Ilse Anthonijsz weten hun enthousiasme over het boek uitstekend te brengen. (Foto: )

*Lezersactie *Yoga & Dans als Levenskunst

Voor veel mensen lijkt de beoefening van Yoga & Dans ver weg van het leven van alledag. Yoga? Voor mij veel te filosofisch. Dans, dat is niets voor mij. De combinatie van yoga en dans? Veel te moeilijk.

Maar Yoga & Dans staat dichter bij de dagelijkse praktijk dan je denkt. Vrijdag 25 september jongstleden hebben Magda Samson en Ilse Anthonijsz in samenwerking met Ike Bekking in De Bilthovense Boekhandel hun boek ‘Yoga & Dans als Levenskunst gepresenteerd. De zaal was gevuld met een gemêleerd publiek, uiteenlopend van dansers tot zakenmensen, al dan niet bekend met yoga.

Het publiek werd door de twee Bilthovense auteurs op enthousiasmerende wijze meegenomen in het ontstaan van het boek. Het persoonlijk verhaal van beide auteurs en de anekdotes uit het dagelijkse leven waren voor vele herkenbaar. Yoga & Dans is een uitgebalanceerde methode ontwikkeld door Magda Samson. Geïllustreerd door voorbeelden werd duidelijk dat Yoga & Dans handvatten biedt. Het geeft inzicht in situaties en in patronen in gedrag.

Het boek is in vele opzichten bijzonder. Het is wetenschappelijk en filosofisch onderbouwd, zeer toegankelijk geschreven en vormgegeven door Leentje van Wirdum met prachtige illustraties van Sophie Pluim.

Lezersactie
Voor de lezers van De Vierklank is een aantal exemplaren ter beschikking gesteld. Om hiervoor in aanmerking te komen stuurt u een mail naar info@vierklank.nl met in het onderwerp Yoga. De boeken worden onder de inzenders verloot, iedereen krijgt bericht.

Meer berichten