Logo vierklank.nl
Kinderen ontdekken de werelden van vroeger in de boeken van nu.
Kinderen ontdekken de werelden van vroeger in de boeken van nu. (Foto: )

Bilthovense Boekhandel brengt geschiedenis tot leven

De Kinderboekenweek is sinds 1955 een jaarlijks terugkerende 'week' van tien dagen in september en oktober ter promotie van het kinderboek. Het thema dit jaar is ‘En toen?’ De Kinderboekenweek duurt van 30 september t/m 11 oktober. Deze tien dagen staan geheel in het teken van geschiedenis én boeken.

Tijdens de?Kinderboekenweek?organiseert de Bilthovense Boekhandel diverse activiteiten en wedstrijden voor de jeugd; van een kinderboekenquiz en ‘los het raadsel op’, tot een spaaractie voor de schoolbieb. Er zijn leuke prijzen te winnen; niet alleen boeken maar ook een pot snoep. Meer informatie en deelnameformulieren zijn in de Bilthovense Boekhandel te verkrijgen.

Ontmoet en groet
Op uitnodiging van de Bilthovense Boekhandel komt Kelly van Kempen zaterdag 3 oktober naar de boekhandel. Van Kempen is auteur van de spannende en avontuurlijke Sterrensteen-serie. Tijdens de Kinderboekenweek krijg je bij aankoop van € 12,50 aan kinderboeken ‘De diamant van Banjarmasin’ van Arend van Dam cadeau. De actie geldt zolang de voorraad strekt.

Meer berichten