Logo vierklank.nl
Foto:

Weekendploeg jubileert

In 2020 vierden drie parttime-medewerkers hun jubileum bij Vink Witgoed in Westbroek. Dat kon natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan; zij werden jl. zaterdag in het zonnetje gezet.

Marjan Hennipman: ‘Na al die jaren werk ik hier nog steeds met veel plezier, want inbreng van elk personeelslid wordt gewaardeerd en meegenomen’. Marjan is geen uitzondering met deze uitspraak, ook andere collega’s merken deze waardering op. ‘In het team wordt er echt geluisterd naar ideeën en talenten van werknemers, op die manier leren we steeds bij’, aldus Rianne Evers.

Vegen
‘Ze beginnen hier in het weekend allemaal met schoonmaken en vegen,’ zegt eigenaar Ruth Nagel. ‘Zo rollen ze vanzelf in het bedrijf.’ Erwoud van der Linden kan dit erkennen. Hoewel hij nog steeds niet te beroerd is om de bezem in handen te nemen, bezorgt en installeert hij ondertussen ook apparaten bij mensen thuis. De fijne werksfeer en ruimte tot groeien werpen hun vruchten af. Het bedrijf doet goede zaken en er is zelfs in deze periode met coronamaatregelen nog een stijging in omzet zichtbaar.

Meer berichten